Έχεις ήδη υπόψη σου τα κλασικά στερεότυπα για κάθε ζώδιο, όπως ότι ο Ταύρος είναι πεισματάρης, οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι και ο Λέων να αναζητά την προσοχή.

Ωστόσο, έχεις αναρωτηθεί ποτέ από πού πήραν τη φήμη τους αυτά τα ζώδια; Και έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ακόμα και το λιγότερο αγαπητό σου ζώδιο έχει κάτι όμορφο και αναντικατάστατο;

Για κάθε αστρολογικό αξίωμα, υπάρχει πάντα μια άλλη ερώτηση που χρειάζεται απάντηση, γι’ αυτό διάβασε παρακάτω το ένα πράγμα που ήσουν να μην ήξερες για το ζώδιο σου και το ζώδιο των αγαπημένων σου.

Κριός

Ο Κριός έχει τη φήμη του πάντα έτοιμου για καβγά! Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα φοβηθείς να έρθεις σε αντιπαράθεση με έναν Κριό θυμήσου ότι είναι το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο και αυτό το ζει σαν να είναι ο μεγάλος αδερφός αλλά παράλληλα κι ένα μωρό που θέλει να το επιβεβαιώσεις. Είναι γνωστοί για το ότι «βιώνουν την κάθε στιγμή και βιώνουν τη ζωή σαν να είναι όλα καινούργια». Ας τους το αναγνωρίσουμε.

Ταύρος

Το αρχέτυπο του Ταύρου συχνά περιορίζεται σε έναν επίμονο ταύρο που δεν μπορεί να αφήσει τίποτα να πάει χαμένο. Ωστόσο, είναι επίσης απίστευτα δημιουργικό ζώδιο, χάρη στη σύνδεσή του με τις πέντε αισθήσεις: όραση, ήχος, γεύση, αφή και όσφρηση. Οι Ταύροι λατρεύουν το φαγητό, τα έπιπλα, το κρασί, τα ρούχα και το σεξ. Οτιδήποτε μπορείς να έχεις και να νιώσεις με τις αισθήσεις, ο Ταύρος το λατρεύει. Έτσι, την επόμενη φορά που ένας Ταύρος δεν θα σας συγχωρήσει, απλά ανάψτε ένα αρωματικό κερί και κάντε του ένα μασάζ. Εύκολο.

Δίδυμοι

Ίσως *νομίζεις* ότι οι Δίδυμοι είναι άκαρδοι και αναίσθητοι, χάρη στη φήμη τους ότι είναι υπερβολικά διανοούμενοι και υπερβολικά φοβικοί. Ωστόσο, οι Δίδυμοι θέλουν να μάθουν από τα πάντα και από παντού. Θέλουν να ανταλλάξουν ιδέες. Θέλουν να ξέρουν τα πάντα, και τελικά, αυτό γίνεται από αγάπη. Θέλουν να θαυμάζουν το μυστήριο, την ασχήμια, την ομορφιά και τη χάρη που κρύβεται πίσω από όλα στη ζωή.

Καρκίνοι

Οι Καρκίνοι θεωρούνται ευαίσθητοι με διαθέσεις που αλλάζουν τη στιγμή. Είναι ένα αστείο στερεότυπο, αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ από πού προέρχεται; Έχει να κάνει με το γεγονός ότι κυβερνώνται από τη σελήνη. Οι Καρκίνοι είναι γνωστό ότι αλλάζουν τις διαθέσεις και τις συνήθειές τους κάθε δυόμισι…