Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις με τον Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό ο οποίος κατέθεσε πρόταση για διετές συμβόλαιο στον ομογενή γκαρντ, με συνολικές απολαβές στα 2,7 εκατ. ευρώ.

Άμεσα αναμένεται να κλείσει η υπόθεση του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον διεθνή άσο και περιμένουν ακόμα και σήμερα (8/7) την απάντησή του.

Το «τριφύλλι» φέρεται να προσφέρει στον Καλάθη διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές στα 2,7 εκατ. ευρώ. 1,2 εκατ. για τη φετινή χρονιά και 1,5 εκατ. για την επόμενη. Ο Παναθηναϊκός ποντάρει πολλά στον Καλάθη και θέλει ουσιαστικά να χτίσει πάνω του την ομάδα, κερδίζοντας παράλληλα και τις εντυπώσεις μετά την ξαφνική απώλεια του Νεμάνια Νέντοβιτς.

  • Διαβάστε επίσης: Έσκασε η «βόμβα»: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Νέντοβιτς

Το θέμα δεν πρόκειται να τραβήξει πολύ καθώς αν δεν απαντήσει σήμερα ο Καλάθης, ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να περιμένει το πολύ μέχρι και το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια θα αναγκαστεί να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως ο Καλάθης δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμα από την Μπαρτσελόνα, αλλά το θέμα είναι τυπικό και δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα.