Τι είπε για το πανό στην Επίδαυρο

Την ώρα που ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, τόνισε πως ο πελάτης του είναι αυτός που πρέπει να διαμαρτύρεται για την δικαστική απόφαση, οι αντιδράσεις για το πανό που  στην Επίδαυρο κατά της αποφυλάκισης Λιγνάδη, συνεχίζονται.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε επίσης στις εκλογές, στα ελληνοτουρκικά, αλλά και σε θέματα οικονομίας.

  • Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Λιγνάδης: «Σκοτώθηκαν» στον «αέρα» Καραμέρος και Πορτοσάλτε

Για Λιγνάδη

Αναλυτικότερα, ξεκάθαρη ήταν η στάση του κ. Πέτσα σε ότι αφορά τις αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο υπουργός επεσήμανε ότι «αυτό που δεν μπορεί να ανεχθεί η ελληνική κοινωνία, αυτό που δεν θέλει είναι κάποιος που έχει καταδικαστεί για βιασμό να είναι εκτός φυλακής και να είναι ελεύθερος».

Ωστόσο, πρόσθεσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι «τώρα, να έχουμε ένα πανό σε ένα αρχαίο θέατρο ή στον Λευκό Πύργο, αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο».

Για ελληνοτουρκικά

Ερωτηθείς για τα ελληνοτουρκικά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών είπε πως η αμυντική θωράκιση της χώρας ενισχύεται διαρκώς και θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια αυτή η ενίσχυση, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα οφείλει να είναι πάντοτε έτοιμη να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε πρόκληση από την γείτονα είτε από τον Ερντογάν είτε από όποιον άλλον αξιωματούχο, λέγοντας ακόμη πως απαιτείται επαγρύπνηση και ενότητα από την πλευρά μας.

Για τις εκλογές

Σε ότι αφορά τις εκλογές και την οικονομία, ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε πως «ο Πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι αφορά τις εκλογές και το πότε αυτές θα γίνουν. Αυτό που έχει σημασία είναι να προχωρά το έργο που κάνει κάθε υπουργείο, να έχει ένα θετικό πρόσημο για την κοινωνία, όπως αυτό που κάνουμε στο Υπ. Εσωτερικών, το οποίο θα το κρίνουν οι πολίτες την ώρα των εκλογών», αναφέροντας επιγραμματικά μια σειρά από δράσεις και χρηματοδοτήσεις για ενίσχυση των ΟΤΑ και για έργα.

Για την οικονομία

«Ενισχύουμε τα αδύναμα νοικοκυριά με την μεγαλύτερη δυνατότητα που μας δίνουν τα δημοσιονομικά δεδομένα. Το κάναμε με τους λογαριασμούς ρεύματος που ήταν το πρόβλημα πριν από λίγους μήνες, το κάναμε με την επιδότηση της τιμής των καυσίμων στην αντλία», σημείωσε ο κ. Πέτσας, λέγοντας…