Η Θύρα 7 με ανάρτησή της γνωστοποίησε ότι πρόσφερε 10.000 ευρώ για τη στήριξη των τμημάτων Κολύμβησης, Στίβου και Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τη δράση «Κράτα τον Θρύλο δυνατό».

Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα για μια ακόμα φορά, με την «Θύρα 7» να στηρίζει έμπρακτα τη δράση «Κράτα τον Θρύλο δυνατό».

Η Θύρα 7 με ανάρτησή της στα social media γνωστοποίησε ότι πρόσφερε το ποσό των 10.000 ευρώ για την ενίσχυση των τμημάτων Κολύμβησης, Στίβου και Πινγκ Πονγκ και κάλεσε τον κόσμο του συλλόγου να στηρίξει τη δράση «Κράτα τον Θρύλο δυνατό».

«Καλούμε όλο τον απλό κόσμο του Ολυμπιακού, να στηρίξει και αυτός στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του τη συγκεκριμένη δράση προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Η ανάρτηση της «Θύρας 7»:

H ΘΥΡΑ 7 διαχρονικά δίνει το παρών σε όλες τις δράσεις, που έχουν ως στόχο την στήριξη των τμημάτων του Ολυμπιακού μας!

Για τον λόγο αυτό συνεισφέραμε το ποσό των 10.000 ευρώ,  για τη δράση «Κράτα τον Θρύλο δυνατό» με γνώμονα την ενίσχυση των τμημάτων Κολύμβησης, Στίβου, Πινγκ Πονγκ,ούτως ώστε να πανηγυρίσουμε και την φετινή σεζόν την κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.

ΚΑΛΟΥΜΕ  όλο τον απλό κόσμο του Ολυμπιακού, να στηρίξει και αυτός στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του τη συγκεκριμένη δράση προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί.

Είμαστε η ΑΣΠΙΔΑ και το ΔΟΡΥ του κορυφαίου πολυαθλητικού Συλλόγου!

Έχεις δύναμη σου ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ τον ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ

ΚΟΣΜΟ…»