Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Η βαριά ήττα από την Μακάμπι Χάιφα (0-4) προκάλεσε απογοήτευση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναλαμβάνει την ευθύνη για την κάκιστη εμφάνιση των Πειραιωτών, αλλά να ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

«Στο λεξιλόγιό μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος, ο οποίος τόνισε ότι πιστεύει στην ομάδα του και στους ποδοσφαιριστές του και θα συνεχίσει να δουλεύει για να βγει ο Ολυμπιακός από τη δύσκολη θέση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Στο λεξιλόγιό μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση. Ποτέ δεν θα παραιτηθώ από τον Ολυμπιακό. Θα συνεχίσω να δουλεύω. Νιώθω ικανός, νιώθω δυνατός. Δεν θα σταματήσω να πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου. Πιστεύω στον αυτό μου, ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και τη δύσκολη αυτή τη στιγμή».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πώς εξηγεί ότι η ομάδα δείχνει την ίδια εικόνα με πέρσι και δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση: «Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας. Σήμερα ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι και δεχτήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ. Δεν ξεκινήσαμε άσχημα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για εμάς. Μας πίεσε πολύ η Μακάμπι και μας ανάγκασε να παίξουμε πολύ πίσω. Έχουμε δει τα προβλήματα και ξέρουμε τι έφταιξε. Κατανοώ τη δυσκολία της κατάστασης χάσαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την αποτυχία. Πρέπει να αλλάξει η εικόνα αύριο γιατί έχουμε κι άλλους στόχους μπροστά μας».

Για το αν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό: «Στο λεξιλόγιο μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση. Από πολλά πράγματα δεν έχω παραιτηθεί πάντα συνεχίζω να δουλεύω και να παλεύω. Πόσο μάλλον από τον Ολυμπιακό. θα είμαι εδώ και θα συνεχίσω να δουλεύω γιατί δεν ξέρω τη λέξη παραίτηση».

Για το αν μπορεί ο ίδιος να το γυρίσει: «Νιώθω ικανός και δυνατός. Δεν θα σταματήσω να πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες. Ξέρω ότι περνάμε δύσκολες στιγμές, έχουμε περάσει κι άλλες. Πάντα πιστεύω στον εαυτό μου ότι μπορώ να δουλέψω και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Υπάρχει η δύναμη γιατί δεν θα σταματήσω να πιστεύω στην ομάδα. Πιστεύω στον εαυτό μου. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσουμε…