Σφοδρή επίθεση τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Αποδεικνύεται καθημερινά ότι έχουμε μια κυβέρνηση θέατρο του παραλόγου. Ο πρωθυπουργός διαψεύδει τις πρόωρες εκλογές και, αντί οι υπουργοί του να ασχολούνται με την ακρίβεια που μαστίζει τον ελληνικό λαό, μαζεύουν ψήφους στις περιφέρειές τους», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στη διάρκεια ομιλίας του στην Κέρκυρα.

Ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε, μάλιστα, πως ενώ ο πρωθυπουργός διαψεύδει τις εκλογές, «οι βουλευτές του δίνουν ημερομηνίες από τα τηλεπαράθυρα», προσθέτοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαψεύδει τις εκλογές, «αλλά κάθε μέρα ανακοινώνει υποψήφιους και υποψήφιες από το πρωθυπουργικό γραφείο».

Διαβάστε επίσης: ΠΑΣΟΚ: «Μετά τις εκλογές δεν θα μοιράσουμε καρέκλες, ούτε με τον Μητσοτάκη, ούτε με τον Τσίπρα»

«Κοινός παρονομαστής ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι η αναξιοπιστία»

Στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, συνηθίζεται οι πρωθυπουργοί να μιλούν για το μέλλον της χώρας τους, «αλλά ο κ. Μητσοτάκης  προχώρησε σε μια προεκλογική ομιλία και κατά τα άλλα αναρωτιέται ποιος φτιάχνει προεκλογικό κλίμα. Ο ίδιος και τα μίντια που τον στηρίζουν», σημείωσε τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κοινός παρονομαστής ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι η αναξιοπιστία».

Ο κ. Ανδρουλάκης απηύθυνε προσκλητήριο στον κόσμο της προοδευτικής αριστεράς και του προοδευτικού κέντρου. «Αυτό ήταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ιστορικά: ένα μεγάλο κόμμα που αγκάλιαζε το προοδευτικό κέντρο και την προοδευτική αριστερά. Και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Δεν είμαστε ένα μικρό κόμμα του κέντρου, όπως κάποιοι φιλοδοξούν. Πρέπει λοιπόν αυτό το κόμμα να μεγαλώσει, να ισχυροποιηθεί. Δεν πρέπει να αφήνουμε την παρέα του κ. Τσίπρα να νέμεται τον προοδευτικό κόσμο της χώρας. Μία παρέα η οποία λειτουργεί με μόνο ενδιαφέρον την εξουσία», όπως είπε.

«Ο λαός, όχι το παρασκήνιο θα επιλέξει τον πρωθυπουργό»

«Μας ρωτάνε γιατί λέμε ‘όχι ο κ. Μητσοτάκης ή ο κ. Τσίπρας’. Ο ελληνικός λαός θα καθορίσει με τη λαϊκή του ετυμηγορία ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός και όχι το παρασκήνιο», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας και στις επικρίσεις που δέχτηκε από την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο…