Ξεπεράστηκε η περσινή διάθεση των καρτών διαρκείας και η προσδοκία είναι πλέον να φτάσουν τα νούμερα σε… προ covid εποχή.

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των «ερυθρόλευκων» εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Πέδρο Μαρτίνς και στους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.

Περισσότεροι από 12.000 φίλοι των Πειραιωτών έχουν κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μετρούν πλέον αντίστροφα για τον επαναληπτικό με την Μακάμπι Χάιφα (27/7), που θα είναι το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ξεπεράστηκε ήδη η περσινή διάθεση των καρτών διαρκείας και πλέον η προσδοκία είναι να φτάσουν τα νούμερα σε προ covid εποχή, δηλαδή 20.000, το οποίο θα είναι σημαντικό για την ΠΑΕ και για φυσικά για τον Ερασιτέχνη.

Υπενθυμίζεται ότι στο πέταλο της Θύρας 7 δεν διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια, παρά μόνο διαρκείας, κατόπιν κυβερνητικής απόφασης σύμφωνα με την οποία έχει διακοπεί η πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων στις θύρες των οργανωμένων οπαδών.