Ο μπαμπάς του Ίλον Μασκ, Έρολ, αποκάλυψε τελικά ότι απέκτησε δεύτερο παιδί… αγάπης με τη θετή κόρη του, Jana Bezuidenhout.

Ο 76χρονος «πατριάρχης» Μασκ και η 36χρονη θετή του κόρη απέκτησαν ένα κοριτσάκι το 2019, αλλά ο ίδιος επιβεβαίωσε τα νέα μόλις την Τετάρτη. Όπως δήλωσε ο πατέρας Μασκ στην εφημερίδα «Sun», «το μόνο πράγμα για το οποίο βρισκόμαστε στη Γη είναι για να αναπαραγόμαστε».

Είναι εντυπωσιακό ότι λίγες ημέρες πριν τα ίδια υποστήριζε και ο γιος του, Ίλον Μασκ. «Κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω στην υπογεννητικότητα. Η μείωση των γεννήσεων είναι μακράν ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα», είχε γράψει ο ίδιος στο , όταν  έγινε γνωστή η είδηση ότι απέκτησε δίδυμα με κορυφαίο στέλεχός του, λίγο πριν γεννηθεί η κόρη του με την Grimes. 

Οι δυο τους μεγαλώνουν ήδη ένα 5χρονο αγόρι, τον Elliot Rush, που γεννήθηκε το 2017. Ο Έρολ παραδέχτηκε ότι η εγκυμοσύνη της Τζάνα ήταν «απρογραμμάτιστη» και αποκάλυψε ότι δεν ζουν, πλέον, μαζί, επικαλούμενος τη διαφορά ηλικίας τους που φτάνει τα 41 χρόνια.

«Δεν είναι πρακτικό. Είναι 35 ετών», ανέφερε και συνέχισε: «Κάθε άνδρας που παντρεύεται μια νεότερη γυναίκα, ακόμα κι αν αισθάνεσαι πολύ ζωηρός, θα είναι ωραία για λίγο, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα … και αυτό το χάσμα θα φανεί».

Το γενεαλογικό δέντρο των Μασκ κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο περίπλοκο. Ο Έρολ έχει 7 παιδιά, ενώ ο Ίλον Μασκ τον ξεπερνάει κατά 3, δηλαδή έχει αποκτήσει 10 απογόνους. 

Ο Έρολ, ο οποίος είναι ένας πλούσιος νοτιοαφρικανός μηχανικός, παντρεύτηκε το 1970 το μοντέλο Maye Haldeman Musk, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε το 1979, πριν ο Έρολ παντρευτεί τη Heide Bezuidenhout, μια νεαρή χήρα που είχε ήδη δύο παιδιά, μεταξύ των οποίων και τη Jana. Η οικογένεια Μασκ έμεινε άναυδη όταν η Jana έμεινε έγκυος το 2017. Αυτό οδήγησε σε μια πικρή διαμάχη μεταξύ του μπαμπά και γιου, με τον CEO της Tesla να είναι έξαλλος που ο πατέρας του είχε αφήσει έγκυο την ετεροθαλή αδελφή του.
Τα άλλα παιδιά του Έρολ ήταν επίσης σοκαρισμένα για την εγκυμοσύνη-έκπληξη.

«Ακόμα δεν τους αρέσει», παραδέχτηκε ο Έρολ. «Ακόμα νιώθουν λίγο ανατριχιαστικά γι’ αυτό, επειδή είναι η αδελφή τους. Η ετεροθαλής αδελφή…