Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως ξεκινάει η περίοδος της ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για τους περσινούς κατόχους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε του φιλάθλους των πράσινων για την εκκίνηση της περιόδου ανανέωσης των καρτών διαρκείας.

Το «Τριφύλλι» δίνει προτεραιότητα στην οικογένεια και τις οικονομικά ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες αφού του παρέχει νέες προνομιακές τιμές.

Διαβάστε επίσης: Η UEFA θυμήθηκε τις μεγάλες νίκες του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρόμα (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από σήμερα, Δευτέρα 18/7, ξεκινά η περίοδος των ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-2023 για τους περσινούς κατόχους διαρκείας.

Όσοι ανανεώσουν τη θέση τους για τις εξέδρες του ΟΑΚΑ μέχρι την Τετάρτη 27/7 επωφελούνται ειδικών προνομίων και έκπτωσης 10% σε όλες τις κατηγορίες! Ακολούθως, θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας και για τους νέους κατόχους.

Επωφεληθείτε των μοναδικών προνομίων που προσφέρουν τα εισιτήρια διαρκείας, κλείστε τη μόνιμη θέση σας στο δικό μας ΟΑΚΑ και γίνετε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας!

Οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά έως τις 27 Ιουλίου. Η παραλαβή των καρτών θα γίνεται είτε με την επιλογή Courier, είτε από το OAKA VIP Lounge, θύρα 12 (άνωθεν θύρας VIP), με την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για νέους κατόχους.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2022-2023, είναι προαιρετική η εγγραφή μέλους στον Παναθηναϊκό Α.Ο. για τους κατόχους ηλικίας 18 ετών και άνω.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί την οικογένεια βασικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και την καλεί και τη νέα χρονιά, ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο. Επίλεξε τώρα τη θέση για εσένα και την οικογένειά σου και εκμεταλλεύσου τα διευρυμένα οικογενειακά εκπτωτικά πακέτα. Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας στις ζώνες τιμών 1, 2, 3, 4 & 5. Απαραίτητο δικαιολογητικό: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
*Η έκπτωση ισχύει για κάθε παιδί-έφηβο έως 17 ετών

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η ΚΑΕ…