Ο Πιρς Μπρόσναν είναι ένας ευτυχισμένος παππούς! Ο ηθοποιός του «Fast Charlie» ανακοίνωσε τη γέννηση του νεότερου εγγονιού του σε μια ανάρτηση στο Instagram. Σύμφωνα με τον Μπρόσναν, ο εγγονός του, Jaxxon Elijah Brosnan, γεννήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 3:06 μ.μ.

Ο Jaxxon, το τέταρτο εγγόνι του διάσημου ηθοποιού, είναι το δεύτερο παιδί του γιου του Sean με τη σύζυγό του Sanja Banic. Το ζευγάρι έχει επίσης την 7χρονη  Marley May.

«Να είσαι ευλογημένο αγαπημένο μου εγγονάκι. Καλώς ήρθες στη ζωή! Συγχαρητήρια, αγαπημένε μου Sean, Sanja και Marley. Η ειρήνη να είναι μαζί σας», έγραψε ο Μπρόσναν. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Ο ηθοποιός έχει δύο μεγαλύτερα εγγόνια, που ονομάζονται Isabella και Lucas από την αείμνηστη κόρη του Charlotte, η οποία πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών το 2013. 

Μαζί με τον Sean και τη Charlotte, ο Μπρόσναν είναι επίσης πατέρας του 50χρονου Christopher από τον γάμο του με την Αυστραλή ηθοποιό, Cassandra Smith, η οποία πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών το 1991. Αφού ξαναπαντρεύτηκε το 2001, η σύζυγός του, Keely Shaye Smith, γέννησε δύο γιους – τον Dylan, 25 ετών, και τον Paris, 21 ετών.

Ο Μπρόσναν είχε μιλήσει στο παρελθόν για την υπερηφάνεια που νιώθει ως παππούς στην εφημερίδα «The Herald», το 2015. «Είμαι περήφανος παππούς τώρα. Η ζωή είναι τόσο πολύτιμη. Απολαμβάνω την υπέροχη, όμορφη οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου». 

Πηγή: skai.gr