Η Έφη Αχτσιόγλου ζήτησε να προκηρυχθούν άμεσα οι κάλπες

Στο θέμα των πρόωρων εκλογών, τις οποίες ο ίδιος ο πρωθυπουργός απέκλεισε, αναφέρθηκε η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Η κ. Αχτσιόγλου πιστή στην γραμμή Τσίπρα, ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προκηρύξει άμεσα εκλογές.

  • Διαβάστε επίσης: Θεοχάρης και Πολάκης ανταλλάσσουν ειρωνικές μαντινάδες στο

Το καλύτερο που έχει να κάνει…

«Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης παίζει με τους θεσμούς. Το θέμα των εκλογών ο ίδιος το ανοίγει και το κλείνει από μόνος του το τελευταίο διάστημα» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.

«Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να προκηρύξει εκλογές άμεσα, να δώσει ημερομηνία και να πάμε θεσμικά όπως προβλέπεται με όλες τις συνταγματικές διαδικασίες που δίνουν την δυνατότητα πολυφωνίας και ισότιμης έκφρασης των κομμάτων και να υπάρξει λαϊκή ετυμηγορία» πρόσθεσε.

  • Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Μάντζος: «Ο κ. Μητσοτάκης να περιμένει ως τις εκλογές, αν πρώτα κατασταλάξει πότε θα τις κάνει»

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημείωσε «ήδη από τον Δεκέμβριο του 2021 έχουμε ζητήσει εκλογές θεσμικά, επίσημα και με όλους τους τρόπους, διότι έχει διαμορφωθεί ένα τέτοιο αδιέξοδο οικονομικό και κοινωνικό που έχει πολιτική αιτία, από το οποίο δεν μπορεί να βγει η κοινωνία και δεν μπορεί γιατί η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί στην πραγματικότητα να την βγάλει».