Ο 69χρονος Ρώσος πρόεδρος φέρεται να έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά από την 39χρονη Αλίνα Καμπάεβα. Τώρα το ζευγάρι περιμένει μία κόρη, σύμφωνα με το General SVR Telegram, ένα διαδικτυακό λογαριασμό που λέγεται ότι έχει… «εσωτερική» ενημέρωση από το Κρεμλίνο. 

Οι ίδιες αναφορές υποστηρίζουν ότι όταν του ανακοινώθηκε η είδηση, ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν φάνηκε να χαίρεται: «Έχω ήδη αρκετά παιδιά και είχα αρκετές κόρες πριν από πολύ καιρό», φαίνεται να είπε. Η ιδιωτική ζωή του Πούτιν καλύπτεται από μυστικότητα και δεν είναι γνωστό πόσα παιδιά έχει ο Ρώσος πρόεδρος. 

Οι πιο γνωστές κόρες του είναι η ακαδημαϊκός και επιχειρηματίας Μαρία Βορότσοβα, 37 ετών, και η επιστήμονας και πρώην χορεύτρια Κατερίνα Τιχόνοβα, 35 ετών, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Λουντμίλα. Και στις δύο έχουν επιβληθεί κυρώσεις από τη Δύση από την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο οποίος άρχισε πριν από 136 ημέρες, στις 24 Φεβρουαρίου.

Η Τιχόνοβα, γράφει γερμανική εφημερίδα, ότι έχει επανειλημμένα πετάξει εκεί για να λάβει την αισθητική θεραπεία «vampire facelift», που εγχέει εκ νέου το ίδιο το αίμα του ασθενούς για να σταματήσει τις ρυτίδες. Τον Μάρτιο του 2015, υποστηρίχθηκε ότι η Καμπάεβα γέννησε έναν γιο σε VIP κλινική στην Ελβετία και το 2019 φέρεται να γέννησε δίδυμα στη Μόσχα.

Η Αλίνα Καμπάεβα είναι η κρυφή ερωμένη του Πούτιν

Όμως ένας Ελβετο-Ρώσος γυναικολόγος δήλωσε στον ελβετικό Τύπο το 2022 ότι και οι δύο γεννήσεις ήταν αγόρια, κάτι που σημαίνει ότι ο Πούτιν έχει δύο γιους ηλικίας 7 και 3 ετών από την έγκυο, πλέον, κρυφή… ερωμένη του. 

Εν τω μεταξύ, ο αντικαταστάτης των McDonald’s στη Ρωσία αντιμετωπίζει έλλειψη στα τσιπς, λίγες ημέρες μετά τα παράπονα των πελατών για μουχλιασμένα μπιφτέκια. Ο αμερικανικός γίγαντας γρήγορου φαγητού εγκατέλειψε τη χώρα μετά την έναρξη της βίαιης εισβολής του Κρεμλίνου στη γειτονική Ουκρανία. Τα προβλήματα με τα τρόφιμα ήρθαν καθώς η βρετανική υποστήριξη προς την Ουκρανία ενισχύθηκε όταν η RAF έστειλε μαχητικά αεροσκάφη στη Σουηδία και τη Φινλανδία.

Η Καμπάεβα, πάντως, φαίνεται να κατοικοεδρεύει στο Σότσι, όπου κατασκευάζεται, όπως γράφει η «Daily Mail», ένα τεράστιο γυμναστήριο στο όνομά της στην άκρη του πάρκου των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της πόλης. Υπάρχουν, μάλιστα, αεροφωτογραφίες, οι οποίες…