Ακόμα, με τη Hellenic Seaways ταξιδεύουμε στο μαγευτικό Βόρειο Αιγαίο… για να θαυμάσουμε τις άγριες ομορφιές του.

Η Hellenic Seaways μας χαρίζει μοναδικές επιλογές προορισμών… Με μια περιήγηση στο website www.hsw.gr θα βρούμε τα πάντα για τους αγαπημένους μας προορισμούς, ενώ θα κλείσουμε και τα εισιτήριά μας σε λίγα μόνο κλικ. Και με το e-ticket που θα λάβουμε, είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση! 

hellenic seaways

Επιλέγουμε Σαρωνικό με τα νέα AERO HIGH SPEED
Φέτος, την τιμητική τους έχουν τα νησιά του Σαρωνικού, καθώς με τα ολοκαίνουργια, τελευταίας τεχνολογίας και σύγχρονης αισθητικής AERO HIGHSPEED, ταξιδεύουμε από αρχές Αυγούστου στον πανέμορφο Πόρο, στη γραφική  Ύδρα, στις πληθωρικές Σπέτσες, στην κοσμική Ερμιόνη, στο κατάφυτο Πόρτο Χέλι, στη δημοφιλή Αίγινα και στο γοητευτικό Αγκίστρι! 

aero

Βάζουμε πλώρη για το Αιγαίο
Και φέτος, η Hellenic Seaways, προσεγγίζει τις Κυκλάδες με τα πλοία της να ξεκινούν και από Πειραιά και από Ραφήνα. 

Το μοναδικό Highspeed 4, από Πειραιά προς Πάρο, Νάξο, Κουφονήσι και Αμοργό, μας κάνει φανατικούς θαυμαστές της Παροικιάς και της Νάουσας. Με το Highspeed 4 βρισκόμαστε γρήγορα και εύκολα σε αγαπημένους προορισμούς και απολαμβάνουμε τα καταγάλανα νερά της Νάξου, την παρθένα ομορφιά της Αμοργού και του Κουφονησίου, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο. 
Με το ίδιο πλοίο, επισκεπτόμαστε τις Τετάρτες την Πάρο, Νάξο, Ικαρία και Φούρνους και ανακαλύπτουμε τα μυστικά τους. 

nisos

Το Flying Cat 3, με τη σειρά του, που ξεκινά από Ραφήνα και έχει ως προορισμό την Τήνο, τη Μύκονο και τη Νάξο, μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε στα πανέμορφα νησιά σε λίγες μόνο ώρες. Και με τα καθημερινά απογευματινά (από 1/7) δρομολόγια, επισκεπτόμαστε την κοσμοπολίτικη Τήνο και το Νησί των Ανέμων εύκολα και άνετα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν φύγουμε απόγευμα Παρασκευής, μετά το γραφείο, και επιστρέψουμε βράδυ Κυριακής, έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε σπιθαμή προς σπιθαμή το αγαπημένο μας νησί, να χαλαρώσουμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Αναβαθμισμένη εμπειρία σε όλα τα πλοία
Ο στόλος ταχυπλόων της Hellenic Seaways ξεχωρίζει όχι μόνο για την ταχύτητά του, αλλά και για τους άνετους χώρους στους οποίους μας υποδέχεται. Με μοντέρνα καθίσματα αεροπορικού τύπου, πλήρως εξοπλισμένα μπαρ και καταστήματα με δώρα, αρώματα,…