Με τη νέα σεζόν του Stranger Things να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού, οι διαφορές σε επίπεδο απήχησης της σειράς από το πρώτο- πιλοτικό- επεισόδιο, μέχρι και σήμερα είναι αναμφισβήτητα αλματώδεις.

Η σειρά ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες και ξαφνικά έγινε εμμονή με όλους τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται διαρκώς τι θα συμβεί με τους αγαπημένους τους κατοίκους του Hawkins.

Με έναν τόνο θεωριών για το τι θα ακολουθήσει, προετοιμαζόμαστε ήδη για μια νέα σεζόν με ανατροπές, τέρατα και υπερφυσικές παραδόσεις.

Σε κάθε περίπτωση το Stranger Things, από μια τηλεοπτική εκπομπή με μέτρια νούμερα εξελίχθηκε σε ένα διεθνές φαινόμενο, κάτι που αντανακλάται εύλογα και στο “άλμα” των μισθών του καστ της σειράς.

Τα ποσά πληρωμής ανά επεισόδιο για το Stranger Things είναι στο υψηλότερο επίπεδο, με αμοιβές ρεκόρ για stars όπως η Millie Bobby Brown, ο Finn Wolfhard και η Winona Ryder.

Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα, και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των ηθοποιών της σειράς είναι μια απόδειξη αυτού.

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα ποσά με τα οποία αμείβονται οι πρωταγωνιστές, οι οποίοι και διόλου άδικα θεωρούνται πλέον τα πιο πλούσια παιδιά της τηλεόρασης.

Winona Ryder (Joyce ers)

Αν και το καστ έλαβε μπόνους 60.000 $ αφού η σεζόν 1 έκανε τεράστια επιτυχία,έλαβαν τον ίδιο μισθό και για τη σεζόν 2.

Όταν ήρθε η ώρα για τις διαπραγματεύσεις για την 3η σεζόν, η Brown διαπραγματεύτηκε για τον μισθό της και στις συζητήσεις που είχε για την αμοιβή της, ελήφθη υπόψη ότι ο χαρακτήρας της είχε γίνει πρωταγωνιστής της σειράς με τον ρόλο της Eleven να έχει γίνει ιδιαιτέρως αγαπητός στο κοινό.

Σύμφωνα με το THR, ο μισθός της κυμαίνεται από 250.000 έως 350.000 δολάρια, με τις περισσότερες πηγές να υποστηρίζουν ότι είναι μάλλον 300.000 δολάρια ανά επεισόδιο (ή 2,4 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν).

Η Brown, η οποία έχει προταθεί για Emmy, πρωταγωνιστεί επίσης σε δύο ταινίες Godzilla, Godzilla: King of Monsters και Godzilla vs. Kong.

Έχει επίσης γίνει μοντέλο για εταιρείες όπως η Converse, η Calvin Klein και η Moncler. Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η καθαρή περιουσία της είναι 10 εκατομμύρια δολάρια.

Finn Wolfhard (Mike Wheeler)
Σεζόν 1:…