«Οι τρομοκράτες, που γαλουχήθηκαν, ανατράφηκαν και αγαπήθηκαν από τα ίδια της τα χέρια, έχουν αιχμαλωτίσει την Ελλάδα» υποστηρίζει η Yeni Safak

Στο αφήγημα της ανοχής και υπόθαλψης τρομοκρατών και τρομοκρατικών ομάδων από την πλευρά της Ελλάδας επιμένουν – μεταξύ άλλων – τα τουρκικά ΜΜΕ. Σε σημερινό της δημοσίευμα η Yeni Safak υποστηρίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε τέλμα τρόμου και οι τρομοκράτες που «εξέθρεψε» η Αθήνα μετατρέπονται σε μπούμπερανγκ για τη χώρα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «οι τρομοκράτες, που γαλουχήθηκαν, ανατράφηκαν και αγαπήθηκαν από τα ίδια της τα χέρια, έχουν αιχμαλωτίσει την Ελλάδα. Όταν κάποια στιγμή η FETÖ και το PKK, που έχουν εμπλακεί στη διακίνηση ναρκωτικών και ανθρώπων, δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για τη μοιρασιά του ενοικίου, αντάλλαξαν πυρά στην Αθήνα. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και ένα άλλο τραυματίστηκε σοβαρά σε ένοπλες συμπλοκές επί δύο συνεχόμενες ημέρες».

Διαβάστε επίσης: Τουρκία: Ο Σοϊλού κατηγορεί την Ελλάδα ότι ανέχεται και υποθάλπει την τρομοκρατία

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα αυτή η σύγκρουση στην Ελλάδα, όπου ζουν «περισσότερα από 10.000 μέλη του FETO και εκατοντάδες μέλη του PKK, χρονολογείται πριν από έναν χρόνο. Όταν η FETO και το PKK, που έχουν εμπλακεί στη διακίνηση ναρκωτικών και ανθρώπων, δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για τη μοιρασιά, ανταλλάχθηκαν πυρά τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Στις 5 Σεπτεμβρίου ξέσπασαν ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ των ομάδων στην παραλία Πασαλιμάνι του Πειραιά και στις 7 Οκτωβρίου στην Ανάβυσσο κοντά στην Αθήνα. Στις συγκρούσεις εκείνες τραυματίστηκαν 6 Τούρκοι πολίτες, συνελήφθη 1 μέλος του PKK, ενώ εξαφανίστηκαν 5 μέλη του PKK και της FETO».

Η αγορά των ναρκωτικών και η μοιρασιά

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι ελληνικές Αρχές που διερευνούν το περιστατικό ανακοίνωσαν ότι οι συγκρούσεις έλαβαν χώρα μεταξύ μελών του FETO και του PKK που δεν μπορούσαν να μοιραστούν την αγορά των ναρκωτικών.

Για να προσθέσει: «Όμως η αναμέτρηση δεν τελείωσε εκεί. Την περασμένη εβδομάδα, τα όπλα ήχησαν για άλλη μια φορά. Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής σημειώθηκε συμπλοκή σε καφενείο στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα. Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας Τούρκος πολίτης. Μια άλλη…